#

 

 

Hundene

 

Team Tempo består av to flokker, som er slått sammen til en. Ole Sigleif har med seg sin del av hundene fra samarbeidet "Sledegutta", og Eline har sine egne hunder som hun kjørte vinteren 2010/2011.

 

Fuji

Hannhund, f. 29.04.2007

Leder.

Fuji er Eline sin superlederhund som har dratt henne over alt hvor hun har bedt han om. Fuji er en jentehund. Han liker at folk er snille og høflige.

Fuji er en skikkelig Nordreisa-mix, et produkt av Geir Wang's Sprint og Wenche Offerdal's Lura.

 

Fuji er den gule lederhunden. Finnmarksløpet 2011.

 

Gabo

Hannhund, f 2008

Leder.

Gabo er Ole Sigleif sin superleder og bestekompis. De to forstår hverandre 100%. Gabo er en veldig glad hund, og elsker å løpe fort. Han ønsker alltid å øke farten i spannet, og kjefter på de andre hvis han mener de løper for sakte.

Faren til Gabo er Rumba (Mats Petterson) og mora er Vind (Harald Tunheim) stamtavle id: 29535

 

Tell

Hannhund, f 15.04.2008

Leder.

Tell er svart og stor. Han er meget beskjeden helt til han kommer i selen, men da rykker han i stykker både liner og seler. Han er en potensiell spannsprenger. Nok et godt individ fra Jan Martinsen.

Tell på vidda sommeren 2010.

 

Tex

Hannhund, f 15.04.2008

Leder.

Tex er en hardtarbeidende og svært fokusert hund. Han har lange bein og tett, tynn pels. Tex er aller mest glad i fart og harde spor. Han er broren til Tell.

 

Tex er den grå lederhunden på høyre siden. Ifjordfjellet, påsken 2011.

 

Todd

Hannhund, f 15.04.2008

Ankerhund.

Todd er bror til Tell og Tex. Todd er den av de tre brødrene som har mest pels. Han er en relativt sky hund, men i spannet endrer han personlighet totalt, og bjeffer og logrer hele tida. Han har enormt god arbeidsmoral, og er en god bidragsyter i spannet.

 

 

Siffe

Hannhund, f 01.02.2010.

Ankerhund

Siffe er et resultat av en tjuvparring mellom Leika (Wenche Offerdal) og ? (vi tror kanskje det kan være Sprint, en av Geir Wang sine stjerner). Han er oppkalt etter Ole Sigleif. Siffe er en meget god ankerhund, som aldri jukser i lina. 

 

Siffe til venstre. Høsttrening 2010.

 

Bjarne

Hannhund, f 2011

Bjarne kommer fra Magne Storstein. Mor: Mørk, far: Dott. Bjarne kom til oss våren 2013, og viser seg å være en utrolig god hund. Han gikk Finnmarksløpet med Silje Holmen Larsen i 2013. Han jobber jevnt og trutt, er glad og utrolig ivrig.

 

 

Ylva

Tispe, f mars 2010.

Ylva er et resultat av en tjuvparring. Nøtta og Snickers hos Geir Wang bestemte seg for å lage et flott valpekull. Ylva vet hvordan hun vil ha ting, men i spannet er hun enkel og grei, rask og tøff. Ylva fullførte sitt første Finnmarksløp i 2012. Da var hun 1,5 år, og gikk som leder hele veien.

 

 

 

Nala

Tispe, f 01.08.2011

Nala er en av de store stjernene i kennelen. Hun er ekstremt rask, ekstremt glad og ekstremt søt. Hun fullførte Finnmarksløpet 2013 til en flott andreplass som leder stort sett hele veien. Dette er ei superdame for framtida.

 

Sarabi

Tispe, f 01.08.2011

Sarabi ser ut som ei hyene. Hun er kvit med brune prikker. Enorm arbeidskapasitet og godt humør kjennetegner denne dama. Fortsatt litt barnslig, så det blir spennende å se hva hun kan gjøre i sesongen 2013/2014.

 

Mollis

Tispe, f 1.08.2011

Mollis er ei skikkelig kruttønne. Denne vesle hunden jobber som en helt i spannet, og man kan virkelig kjenne det när hun kaster seg i selen selv om hun er ei lita flis. Mollis er kvart irsk setter, noe som er spennende med tanke pä fart i spannet. Hun går all trening skadefritt, og gikk inn til en flott andreplass på Troms Quest 2013. I tillegg gikk hun stort sett hele Pasvik Trail 2013 som leder for Ole Sigleif.

 

Aylar

Tispe, f 2008 (?)

Aylar er en liten diva som i aller høyeste grad lever opp til navnet sitt. Hun kom til oss våren 2013 fra Arnt Ola Skjerve. Aylar er ei glad, ivrig og intens dame med mye god løpserfaring. Vi gleder oss til å la denne dama være med på å prege løpsspannet vårt.

 

Otto

Hannhund, f april 2012

Otto kommer fra Bernd Helmich. Han er en fin liten mann. Ivrig, glad og kanskje litt i overkant energisk. Går godt overalt i spannet. Lett i bygningen og ellers pen.

 

Moste

Tispe, f mai 2012

Moste betyr svart på samisk, og det er akkurat det hun er: kølsvart. Moste er sta, egen, og utrolig rå. Hun kjefter på de andre når de ikke oppfører seg, og trøkker til i lina som en gal. Hun er likevel en av de aller søteste damene, og er det en liten mulighet for å få ligge litt i sofaen er livet tipp topp.

 

Sara

Tispe, f juni 2012

Sara er dattera til Fuji og Izeki. Hun har god pels, søtt ansikt og er helt utrolig barnslig.

 

Tussi

Tispe, f august 2012

Tussi er resultatet av en av Geir Wangs mange superparringer. Nøtta ble parret med Fargo (Mats Petterson). Tussi er knøttlita, og superenergisk. Hun tungerer nå godt som leder, ivrig og villig til å respondere når vi snakker til henne.

 

Terna

Tispe, f juni 2012

Terna er fra Kristian Walset.

Terna er på ett års ferie hos Nils på folkehøgskulen 69 grader nord.

 

Fant

Hannhund, f juli 2012

Fant er fra Magne Stostein. Mor: Alit, far: Djengis. Fant er en stor og flott røver.

Fant er på ett års ferie hos Jarle Tvedt og lærer seg litt skikkelig folkeskikk.

Håkka

Hannhund, f oktober 2012

Håkkababy er fra Jon og Helene, og er en skikkelig superhund. Vi har tro på Håkka!

Håkka er på ett års ferie hos Jarle Tvedt.

 

Jorra

Tispe, f 10. mai 2013

 

Væniva

Tispe, f 10. mai 2013

 

Ronga

Hannhund, f 10. mai 2013

 

Mumrikk

Hannhund, f 25.juni 2013

 

Hemulen

Hannhund, f 25.juni 2013

 

Snorkfrøken

Tispe, f 25.juni 2013

 

Mymlen

Tispe, f 25. juni 2013

 

Charlie

Hannhund, f 30.04.2008

60% vorsteh, 30% husky, resten greyhound og pointer.

Han er fungerende innehund, men også trekkhund. Han overbeviste som lederhund på Alta todagers (160km, 1.plass). Charlie er søt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Team Tempo